PMP-Asennus Oy

Olemme monipuolinen, joustava ja luotettava asennusurakoitsija Pirkanmaalla.

Joustava, juuri sopivan kokoinen kumppani

PMP-Asennus Oy on luotettava ja juuri sopivan kokoinen asennusurakoitsija. Suurimman osan urakoinnista teemme alihankintana, mutta palvelemme esimerkiksi kaivinkonetöissä ja vesitekniikassa myös yksityisiä ja taloyhtiöitä.

Henkilökuntamme vahvuus on monipuolisuus: Meillä on erikoisosaamista timanttiporauksessa ja muovihitsauksessa – Lähes kymmenen vuoden käytännön kokemuksen lisäksi osaamisemme on todistettu muoviputkien pusku- ja sähköhitsauksen sertifikaatilla.

Miksi teemme tätä työtä?

Tuotamme palveluita, jotka parantavat asiakkaittemme viihtyvyyttä. Tuomme kiinteistöllesi tai asunnollesi lisäarvoa sekä säästöjä ja suojaamme asuinympäristöä kosteusvaurioilta.

Palvelemme Pirkanmaalla ja koko Suomessa

Hoidamme muovihitsaukset, timanttiporaukset, vesitekniset työt ja kaivinkonetyöt Pirkanmaalla (Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala ja lähikunnat). Tarvittaessa palvelemme koko Suomessa. Tukikohtamme sijaitsevat Ylöjärvellä ja Pirkkalassa.

Luottokelpoinen ja luotettava

PMP-Asennus Oy - Suomen Vahvimmat -sertifikaatti.Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on näkyvä todiste yrityksen luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja erinomaisesta maksukyvystä. Yhteistyö kanssamme on siis aina kestävällä pohjalla.

Pitkät alihankintasuhteet – esimerkiksi 7 vuoden yhteistyö maalämpökeruupiirien asennuksessa Rototec Oy:lle – kertovat osaltaan ammattitaidostamme ja siitä että meihin voi luottaa.

Olemme siis hyvä yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa!


Ammattitaitoinen tiimi palveluksessasi

ville-koivuaho

Ville Koivuaho

Myynti, toimitusjohtaja
0400 131 363
ville.koivuaho@pmp-asennus.fi

Pentti Gerasimow - PMP-Asennus Oy

Pentti Gerasimow

Työnjohto, asentaja

kristian-gerasimow-pmp-asennus

Kristian Gerasimow

Asentaja

Toni Leppäniemi

Toni Leppäniemi

Asentaja

Kerromme mielellämme lisää