Vesirakentaminen Pirkanmaan alueella

Monipuolinen palvelutarjontamme kattaa nyt myös vesirakentamisen työt! Vaativammatkin urakat sujuvat yhteistyössä Finnsukellus Oy:n kanssa. Työskentelemme pääsääntöisesti Tampereelta käsin koko Pirkanmaan alueella, mutta pystymme tarvittaessa toteuttamaan urakoita myös muualla Suomessa.


Maanrakentaminen, viherrakentaminen ja nyt myös vesirakentaminen samasta osoitteesta

Tarvitessasi monipuolista osaajaa, käänny puoleemme! Kauttamme saat omien palveluidemme lisäksi nyt myös vesirakentamisen vaativimmatkin työt. Vesirakentaminen toteutetaan yhteistyössä Finnsukellus Oy:n kanssa.

Finnsukellus tekee vesirakentamista jo neljän vuosikymmenen kokemuksella, pärjäten kokemuksella ja erikoiskalustolla haastavimmissakin kohteissa. Vesirakentaminen on vahvaa asiantuntijuutta ja ammattitaitoa vaativa ala, jonka töitä tarvitaan infrarakentamisen lisäksi myös vesistön käytön ja suojelun edistämiseen. Töihin voi kuulua esimerkiksi putkien ja kaapelien vesistöalitukset, maakaasuun, kaukolämpöön ja maalämpöön liittyviä alituksia sekä erilaiset asennustyöt. Uuden rakentamisen tai vanhan korjaamisen lisäksi ammattitaitoinen vesirakentaja auttaa myös ongelmanratkaisussa, kun kohteessa tarvitaan veden alaisen työskentelyn erikoisosaamista.

Toteutamme yhteistyössä esimerkiksi seuraavia vesirakentamisen töitä:

  • Kaikki sukellustyöt
  • Korjausrakentaminen
  • Vedenalainen louhinta
  • Vesistöalitukset
  • Ruoppaus

Ota yhteyttä ja kysy lisää rakennusurakoinnista!

Kerromme mielellämme lisää