Timanttiporaus Tampere ja Pirkanmaa

Teemme timanttiporaukset uudis- ja korjausrakentamiseen – tärinättömästi ja pölyttömästi. Toimimme Tampereelta käsin joustavasti koko Pirkanmaan alueella.


Mitä on timanttiporaus?

Timanttiporaus on kustannustehokas ja tarkka tapa tehdä läpivientejä tiili-, kivi- ja betonirakenteisiin esimerkiksi ilmastointi-, vesi-, lämpö- ja sähköputkia varten. Timanttiporausta käytetään sekä uudis- että korjausrakentamisessa, ja timanttiporaus onnistuu myös raudoituksen läpi. Reikiä voidaan tehdä timanttiporauksella niin lattiaan, kattoon kuin seiniinkin. Ammattitaidolla tehdyn timanttiporauksen lopputuloksena on mittatarkka ja siistireunainen reikä.

Timanttiporaus mahdollistaa purkutyöt ilman pölyä ja tärinääTimanttiporan tuomat edut

  • Tärinätön työmuoto: runkomelu jää pieneksi.
  • Siisti poraustapa, josta ei jää pölyhaittoja.
  • Ei tarvetta tyhjentää rakennusta, jossa porauksia tehdään.
  • Usein käytännössä ainoa poraustapa koville materiaaleille.
  • Huoliteltu työjälki, jossa on vain harvoin tarvetta paikkauksille.

Timanttityöt nopeasti, siististi ja kustannustehokkaasti

Timanttipora mahdollistaa tärinättömän työskentelyn. Siksi runkoäänet jäävät pieniksi verrattuna esimerkiksi piikkaamiseen tai iskuporakoneeseen.

Pölynhallintaan sekä terien jäähdytykseen ja huuhteluun käytämme yleensä painevettä, joka imuroidaan siististi pois vesi-imureilla. Paras mahdollinen ölynhallinta uudis- tai korjausrakentamisessa vähentää jälkisiivouksen tarvetta, mahdollistaen näin projektin etenemisen tehokkaalla aikataululla.

Timanttiporaus onnistuu myös kuivana, jolloin huolehdimme tehokkaasta pölynpoistosta. Näin rakennuksen sisältä päin tehtävä poraus ei aiheuta mahdollisia pölystä johtuvia terveyshaittoja, eikä remonttikohteen ja sen lähiympäristön tiloja tarvitse evakuoida. Vähäisen runkomelun ansiosta työskentelyäkään ei tarvitse keskeyttää.

Käyttämämme timanttipora soveltuu kaikista timanttitöistä tällä hetkellä parhaiten poraukseen, johon olemme erikoistuneet.

Timanttiporauksen hinta

Timanttiporauksen hinta riippuu porattavasta kohteesta. Mitä kovempi materiaali, sitä haastavampaa sen poraaminen on. Materiaalin lisäksi myös porattavan kohteen paksuus ja porauskulma vaikuttavat kustannuksiin. Porauksen kustannukset riippuvat siis monesta seikasta – ota  yhteyttä ja kysy lisää!

Teemme timanttiporauksia aina ø 350 mm:n saakka Tampereen ja lähikuntien alueella.

Kerromme mielellämme lisää