Muovihitsaus Pirkanmaa ja Tampere

Monipuoliset muoviputkihitsaustyöt Pirkanmaalla sertifioidulla ammattitaidolla ja mittavalla kokemuksella.


Muoviputkien pusku- ja sähköhitsaus

Meiltä saat muoviputkien pusku- ja sähköhitsaukset teollisuuteen, muihin kiinteistöihin ja maanrakennustöiden yhteyteen koko Pirkanmaan alueella. Meillä ammattitaitoinen muovihitsaus yhdistetään joustavaan ja luotettavaan palveluun, sekä monipuoliseen osaamiseen.

Muovista on moneksi

Muovi on hyvä ja edullisempi vaihtoehto esimerkiksi rosteriputkistoille teollisuushalleissa. Muovi kestää hyvin myös erilaisia sääolosuhteita ja lämpötilavaihteluita, sekä on logistisesti vaivattomampi kuljettaa kuin painavat metalliputket. Mikäli muovikappaleet ovat edelleen yksittäistä vauriota lukuunottamatta hyväkuntoiset, on muovin korjaus hyvin lompakko- ja ympäristöystävällinen ratkaisu koko muoviputken vaihdon sijaan.

Ota yhteyttä ja kerro meille, millaiseen tarkoitukseen tarvitset muoviputkia ja/tai niiden hitsausta. Asiantuntijamme valitsee yhdessä kanssasi parhaimman tuotteen ja toteutustavan juuri sinun tarpeisiisi.

Sertifioitua muovihitsausta Pirkanmaalla

Muovihitsaus Tampere ja Pirkanmaa - PMP-Asennus OyMuovihitsaus vaatii vahvaa kokemusta ja osaamista onnistuakseen. Vahvan käytännön kokemuksen lisäksi ajan tasalla olevan tiedon laadukkaasta muovihitsauksesta sinetöi Inspectan muoviputkihitsaajan sertifikaatti:

  • Muovisten vesijohtojen sekä viemärilinjojen hitsaukset ja korjaukset
  • Paineputkistojen hitsaukset ja korjaukset.
  • Muovisen sadevesijärjestelmän hitsaus ja korjaus.

Pyydä tarjous!

Muovin korjaus ja esimerkiksi muoviputken sähköhitsaus on helppoa, kun sen osaa! Jos etsit muovihitsaajaksi taitavaa, kokenutta ammattilaista Tampereen ja koko Pirkanmaan alueelta, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää