Pihatyöt ja piharakentaminen – Tampereelta käsin koko Pirkanmaalle

Kohteeseen suunniteltu piha helpottaa arkea, lisää viihtyisyyttä ja nostaa kiinteistön arvoa. Tilaa kaikki pihatyöt ja piharakentaminen alan vahvoilta ammattilaisilta!


Piha kuntoon – tilaa pihatyöt ammattilaiselta!

Monipuolinen osaamisemme maanrakennuksen ja kaivinkoneurakoinnin parissa kattaa myös pihatyöt ja piharakentamisen eri osa-alueet. Piharakentaminen tehdään useimmiten samassa urakassa salaojituksen ja sadevesijärjestelmän asennuksen kanssa, mutta piha voidaan uudistaa myös omana projektinaan. Hyvin suunniteltu ja rakennettu piha lisää merkittävästi viihtyisyyttä, nostaa talon arvoa ja on säänkestävä sekä helposti ylläpidettävä. Unohtamatta tietenkään, miten paljon iloa sekä arjen helpotusta toimiva ja kaunis piha tuottaa!

Pohjatyöt ovat myös piharakentamisen yksi tärkeimmistä vaiheista ja käytännössä kaikki tekemämme pihatyöt aloitetaankin aina vanhan maa-aineksen kuorinnalla. Kuorimme käsin ja koneella vanhan, huonosti käyttötarkoitukseen sopivan maa-aineksen ja tuomme tilalle uuden, säänkestävämmän maa-aineksen. Pihatöissä huolella tehty pohja ja oikein muotoiltu pinta mahdollistaa päälle tulevien rakenteiden pysyvyyden sekä kestävyyden.

Kun pohja on kunnossa, voi päälle alkaa rakentamaan viihtyisää nurmialuetta, pitkäikäistä parkkipaikkaa tai helposti ylläpidettävää, tyylikästä pihan laatoitusta. Ammattilaisen rakentama piha voi kestää jopa vuosikymmeniä.

Pihatyöt PirkanmaaPiharakentaminen käsittää esimerkiksi:

  • Nurmialueiden teko
  • Parkkipaikat
  • Pihan laatoitus
  • Tukimuurit
  • Terassit
  • Lasten leikkipaikat
  • Vihertyöt, viherrakentaminen
  • Pihan asfaltointi

Voit siis tilata yhdeltä ja samalta tekijältä koko uuden pihan, aina salaojista vihertöiden viimeistelyyn! Pihan asfaltoinnista vastaa laadukas yhteistyökumppanimme, piharakentamisen muut osa-alueet hoituvat PMP-Asennuksen ammattilaisilta. Teemme kaiken kokoiset pihatyöt, piharakentamisen ja viherrakentamisen esimerkiksi omakotitaloihin, kesämökeille tai taloyhtiöille Tampereelta käsin koko Pirkanmaan alueelle.

Pyydä maksuton kustannusarvio kodin pihatöistä!