Pihatyöt ja piharakentaminen – Tampereelta käsin koko Pirkanmaalle

Kohteeseen suunniteltu piha helpottaa arkea, lisää viihtyisyyttä ja nostaa kiinteistön arvoa. Tilaa kaikki pihatyöt ja piharakentaminen alan vahvoilta ammattilaisilta!


Piha kuntoon – tilaa pihatyöt ammattilaiselta!

Monipuolinen osaamisemme maanrakennuksen ja kaivinkoneurakoinnin parissa kattaa myös pihatyöt ja piharakentamisen eri osa-alueet. Piharakentaminen tehdään useimmiten samassa urakassa salaojituksen ja sadevesijärjestelmän asennuksen kanssa, mutta piha voidaan uudistaa myös omana projektinaan. Hyvin suunniteltu ja rakennettu piha lisää merkittävästi viihtyisyyttä, nostaa talon arvoa ja on säänkestävä sekä helposti ylläpidettävä. Unohtamatta tietenkään, miten paljon iloa sekä arjen helpotusta toimiva ja kaunis piha tuottaa! Maaperän ja rakentamisen ammattilaisina autamme hyödyntämään monipuolisesti nurmialueita, istutuksia, kiveystä, laatoitusta ja huolella mietittyjä kulkuväyliä, jotta valmis piha vastaa kaikkiin käyttötarpeisiinne.

Piharakentaminen käsittää esimerkiksi:

  • Nurmialueiden teko
  • Parkkipaikat
  • Pihan laatoitus
  • Tukimuurit
  • Terassit
  • Lasten leikkipaikat
  • Vihertyöt, viherrakentaminen
  • Pihan asfaltointi
  • Pihan perustukset

Pihatyöt PirkanmaaPiharemontti on monivaiheinen projekti

Tehtiimpä piharakentamista uudiskohteeseen tai vanhaan pihaan, on piharemontti laajuudestaan riippumatta hyvin monivaiheinen. Ennen kaivinkoneen paikalle kutsumista suunnitellaan ja kartoitetaan parhaat ratkaisut piha-alueen ominaisuuksien, rakennusten ja käyttötarpeiden perusteella.

Piharakentamisen monivaiheisuudesta huolimatta et kuitenkaan tarvitse tontin täydeltä eri osa-alueiden ammattilaisia, vaan voit kääntyä meidän puoleemme. Olemme kokonaisvaltainen kumppanisi piharemontissa: voit tilata yhdeltä ja samalta tekijältä koko uuden pihan, aina salaojista ja pihan perustuksista vihertöiden viimeistelyyn! Pihan asfaltoinnista vastaa laadukas yhteistyökumppanimme, piharakentamisen muut osa-alueet hoituvat PMP-Asennuksen ammattilaisilta.

Teemme kaiken kokoiset pihatyöt, pihan perustukset, piharakentamisen ja viherrakentamisen esimerkiksi omakotitaloihin, kesämökeille tai taloyhtiöille Tampereelta käsin koko Pirkanmaan alueelle.

Pyydä maksuton kustannusarvio piharakentamisesta!


Laadukas pihan perustus varmistaa kestävän pohjan

Kuten kaikessa rakentamisessa, paras mahdollinen lopputulos lähtee perustuksista. Sekä uudiskohteessa että vanhaa pihaa uudistaessa kannattaa kääntyä maanrakennustöiden ammattilaisten puoleen, kun haluat nauttia kauniista ja toimivasta pihasta mahdollisimman pitkään. Maaperän hyvä tuntemus on tärkeää, sillä pihan eri alueet (nurmi, istutukset, parkkipaikka, kulkuväylät, pinnoitukset…) saattavat vaatia hiukan erilaisia perustuksia pysyäkseen mahdollisimman pitkään hyvänä. Myös pohja- ja suunnitteluratkaisuihin vaikuttavat budjetin lisäksi lukuisat ympäristötekijät, kuten maaperän laatu ja muodot, luonnollinen kasvillisuus, korkeuserot, ilmansuunnat ja olemassa olevat sekä tulevat rakennukset.

Hyvälle pihan perustukselle on helppo rakentaa

Käytännössä kaikki tekemämme pihatyöt ja pihan perustukset aloitetaan vanhan maa-aineksen kuorinnalla. Kuorimme käsin ja koneella vanhan, huonosti käyttötarkoitukseen sopivan maa-aineksen ja tuomme tilalle uuden, säänkestävämmän maa-aineksen. Samalla on hyvä hoitaa myös salaojien tai muiden maaperän suojaan haluttavien järjestelmien asennus. Huolella tehty pohja ja oikein muotoiltu pinta mahdollistavat päälle tulevien rakenteiden ja pintojen pysyvyyden sekä kestävyyden.

Kun pohja on kunnossa, voi päälle alkaa rakentamaan viihtyisää nurmialuetta, pitkäikäistä parkkipaikkaa tai helposti ylläpidettävää, tyylikästä pihan laatoitusta. Oikein rakennettu piha suojaa rakennuksia, kestää sekä käyttöä että eri kelien rasitukset ja on helppohoitoinen ympäri vuoden.

Ammattilaisen rakentama piha voi kestää jopa vuosikymmeniä.

Pirkanmaan monipuolisimman kumppanin piharakentamiseen löydät Tampereelta!

Kerromme mielellämme lisää