Maanrakennus Tampere ja koko Pirkanmaa

Hoidamme erilaiset maarakennus ja kaivinkonetyöt monipuolisella ja nykyaikaisella kalustolla. Toimimme Tampereelta käsin koko Pirkanmaan alueella.


Kaivinkonetyöt ja maanrakennustyöt laidasta laitaan

Teemme erilaiset maanrakennustyöt aina yksittäisistä kaapelilinjan tai ojan kaivuista mittaviin kaivuutöihin. Palvelemme yrityksiä, yksityisiä ja taloyhtiöasiakkaita Tampereen, Ylöjärven ja koko Pirkanmaan alueella. Maanrakennus vaatii kokemusta, ammattitaitoa ja monipuolista osaamista – me tarjoamme kaiken sen, yhdistettynä joustavaan ja luotettavaan palveluun!

Maanrakennuspalvelut

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Kaivinkonetyöt nopeasti ja ammattitaidolla. Kaivinkonetöihin kuuluu esimerkiksi talon perustustyöt, massanvaihdot ja ojankaivuu.
  • Piha-alueiden kunnostukset ja pihojen rakentaminen, isompaan ja pienempään pihaan. Olitpa pistämässä vanhaa piha-aluetta perustuksia myöten uusiksi tai raivaamassa vielä täysin koskematonta aluetta, meidän apuun voit luottaa. Lue lisää pihatöistä ja piharakentamisesta!
  • Uusien tai remontoitavien viemäröintien kaivuu.
  • Sähkö- ja telekaapeliverkkojen kaivuutyöt.
  • Öljysäiliöiden poisto.

Kaivinkoneemme ovat kooltaan 1t ja 2 kpl 5t. Minikaivurimme mahtuu hyvin useimmista oviaukoista.

Teemme myös salaojituksia, kysy tarjous kokonaisvaltaisesta projektista. Monipuolinen osaamisemme mahdollistaa siis lähes kaikki mahdolliset kaivuutyöt, mitä ikinä tarvitset!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille, millaisessa maanrakennus- tai kaivuuprojektissa voimme olla avuksi. Asiantuntijamme auttavat sinua tarvittaessa jo projektin suunnitteluvaiheessa.

Ota yhteyttä

Maanrakennus Tampere ja Pirkanmaan alue