Maanrakennus Tampere ja koko Pirkanmaa

Hoidamme erilaiset maarakennus ja kaivinkonetyöt monipuolisella ja nykyaikaisella kalustolla. Toimimme Tampereelta käsin koko Pirkanmaan alueella.


Kaivinkonetyöt ja maanrakennustyöt laidasta laitaan

Teemme erilaiset maanrakennustyöt aina yksittäisistä kaapelilinjan tai ojan kaivuista mittaviin kaivuutöihin. Palvelemme yrityksiä, yksityisiä ja taloyhtiöasiakkaita Tampereen, Ylöjärven ja koko Pirkanmaan alueella. Maanrakennus vaatii kokemusta, ammattitaitoa ja monipuolista osaamista – me tarjoamme kaiken sen, yhdistettynä joustavaan ja luotettavaan palveluun!

Maanrakennuspalvelut

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

Maanrakennus Tampere ja Pirkanmaan alue

  • Kaivinkonetyöt nopeasti ja ammattitaidolla. Kaivinkonetöihin kuuluu esimerkiksi talon perustustyöt, massanvaihdot ja ojankaivuu.
  • Piha-alueiden kunnostukset ja pihojen rakentaminen, isompaan ja pienempään pihaan. Olitpa pistämässä vanhaa piha-aluetta perustuksia myöten uusiksi tai raivaamassa vielä täysin koskematonta aluetta, meidän apuun voit luottaa. Lue lisää pihatöistä ja piharakentamisesta!
  • Uusien tai remontoitavien viemäröintien kaivuu.
  • Sähkö- ja telekaapeliverkkojen kaivuutyöt.
  • Öljysäiliöiden poisto.

Kaivinkoneemme ovat kooltaan 1t ja 2 kpl 5t. Minikaivurimme mahtuu hyvin useimmista oviaukoista.

Teemme myös salaojituksia, kysy tarjous kokonaisvaltaisesta projektista. Monipuolinen osaamisemme mahdollistaa siis lähes kaikki mahdolliset kaivuutyöt, mitä ikinä tarvitset! Ota yhteyttä ja kerro mitä tarvitset, niin me todennäköisesti pystymme sen kanssa auttamaan.

Mitä on maanrakennus?

Kuten yllä esitetystä palvelulistauksesta voi huomata, on maanrakennus terminä hyvin laaja. Se voi tarkoittaa käytännössä mitä tahansa maaperän muokkaamiseen liittyvää urakointia kuten maansiirtämistä ja maanajoa, louhintaa, viherrakentamista tai infrarakentamiseen liittyviä työvaiheita. Maanrakennustyöt ovatkin tärkeä osa käytännössä kaikkea uudisrakentamista ja maanrakennusta tarvitaan hyvin usein myös vanhan kohteen kehittämisessä tai uudistamisessa.

Mitä asioita on huomioitava kaivuutyössä?

Maanrakennustyöt ja kaivuutyöt kannattaa teettää aina ammattilaisella, joka ymmärtää erot eri maalajien käsittelyssä, työvaiheiden ympäristövaikutukset ja osaa huomioida kaikkien turvallisuuden.

  • Tiesitkö, että kaivuutöiden turvallisuus on huomioitu lainsäädännössä asti? Urakan suunnittelussa tulee huomioida esimerkiksi maamassan kantavuus sekä mahdollisten olemassaolevien putkien ja johtojen sijainti.
  • Kaivuutyössä on huomioitava kaivannon syvyys ja kaltevuus, maan kuormitus sekä mahdolliset läheisestä liikenteestä tai vedestä syntyvät vaaratekijät.
  • Ympäristötekijät luovat lukuisia, työtavoissa ja työmenetelmissä huomioitavia riskejä, jotka tulee huomioida jo suunnitteluvaiheessa.
  • Yli metrin syvyisessä kaivannossa turvallisuutta lisätään luiskaamalla kaivannon reunat, mikäli työmaalla käytettävissä oleva tila tähän sopii. Pienemmässä tilassa toteutettavissa kaivuutöissä kaivannon reunat tuetaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille, millaisessa maanrakennus- tai kaivuuprojektissa voimme olla avuksi. Asiantuntijamme auttavat sinua tarvittaessa jo projektin suunnitteluvaiheessa.

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää