Timanttiporaus Tampere ja Pirkanmaa

Teemme timanttiporaukset uudis- ja korjausrakentamiseen – tärinättömästi ja pölyttömästi. Toimimme Tampereelta käsin joustavasti koko Pirkanmaan alueella.


Mitä on timanttiporaus?

Timanttiporaus on kustannustehokas ja tarkka tapa tehdä läpivientejä tiili-, kivi- ja betonirakenteisiin esimerkiksi ilmastointi-, vesi-, lämpö- ja sähköputkia varten. Timanttiporausta käytetään sekä uudis- että korjausrakentamisessa, ja poraus onnistuu myös raudoituksen läpi. Reikiä voidaan tehdä timanttiporauksella niin lattiaan, kattoon kuin seiniinkin. Lopputuloksena on mittatarkka ja siistireunainen reikä.

Purkutyöt ilman pölyä ja tärinääTimanttiporauksen edut

  • Tärinätön työmuoto – runkomelu jää pieneksi
  • Siisti poraustapa, josta ei jää pölyhaittoja
  • Ei tarvetta tyhjentää rakennusta, jossa porauksia tehdään
  • Usein käytännössä ainoa poraustapa koville materiaaleille
  • Huoliteltu työjälki – vain harvoin tarvetta paikkauksille

Timanttityöt nopeasti, siististi ja kustannustehokkaasti

Timanttiporaus on tärinätöntä työtä. Siksi runkoäänet jäävät pieniksi verrattuna esimerkiksi piikkaamiseen tai iskuporakoneeseen.

Pölynhallintaan sekä terien jäähdytykseen ja huuhteluun käytämme yleensä painevettä, joka imuroidaan siististi pois vesi-imureilla.

Timanttiporaus onnistuu myös kuivana, jolloin huolehdimme tehokkaasta pölynpoistosta. Näin rakennuksen sisältä päin tehtävä timanttiporaus ei aiheuta mahdollisia pölystä johtuvia terveyshaittoja, eikä remonttikohteen ja sen lähiympäristön tiloja tarvitse evakuoida. Vähäisen runkomelun ansiosta työskentelyäkään ei tarvitse keskeyttää.

Porauksen lisäksi suosittuja työmenetelmiä timanttityökaluilla ovat timanttisahaus sekä timantilla tehtävät purkutyöt. Kalustomme soveltuu tällä hetkellä parhaiten poraukseen, johon olemme erikoistuneet.

Timanttiporauksen hinta

Timanttiporauksen hinta riippuu porattavasta kohteesta. Mitä kovempi materiaali, sitä haastavampaa sen poraaminen on. Materiaalin lisäksi myös porattavan kohteen paksuus ja porauskulma vaikuttavat kustannuksiin. Porauksen kustannukset riippuvat siis monesta seikasta – ota  yhteyttä ja kysy lisää!

Teemme timanttiporauksia aina ø 350 mm:n saakka Tampereen ja lähikuntien alueella.